Halihó.  Te most éppen az egyik legnépszerűbb japán zenekar, a KAT-TUN "K" betűjével, azaz Kamenashi Kazuyával foglalkozó oldalán jársz. Magyarországon ez az egyetlen jelenleg is működő Kazuyás lap. Az oldal 2012. szeptember 10.-én nyitotta meg kapuját, és azóta is kisebb-nagyobb közökkel, de folyamatosan új információkat szolgáltat a hírességről. A szerkesztést egyedül csinálom, és nem tervezek magam mellé venni senkit.

Nos, akkor jó böngészést az oldalon, és ha itt jársz, hagyj nyomot a chat-ben! :)

1

TOVÁBBI MENÜK

Külön szedtem a menüket, remélve, hogy így kicsit átláthatóbbak lesznek. Fentebbre, mint azt láthatjátok, a főbb menüpontokat raktam, ide pedig a "tartalékok" kerültek, ami természetesen nem jelenti azt, hogy ezek nem fontosak. Csak próbáltam normálisan csoportosítani, na meg nem akartam szétbarmolni a fölső menü rendszert. Remélem így könnyebben megtaláljátok majd amit kerestek :)

3 

AZ OLDAL

És itt a harmadik, egyben utolsó menücsoport, mely nem Kazuval, hanem az oldallal foglalkozik. Olvashattok a nyitásról, rólam,  megnézheted a korábbi designokat, kapcsolatba léphetsz velem a megadott elérhetőségeken, valamint beléphetsz a FAN KLUB-ba.

2

CHAT


lyrics

Dalszövegek

Ebben a menüben megtalálhatjátok azoknak a daloknak a szövegét, amiket õ írt, és azokat is, amik a szólói. Érdekesség, hogy egyáltalán nem tartja magát jó dalszövegírónak, ennek ellenére szerintem csodálatos dalokat írt. {abc sorrend}

Saját szerzeményei:
01. Kizuna
02. Special Happiness {Junnoval együtt énekli}

Szólói:
01. 00’00’16 ~sixteen seconds~
02. 1582
03. Aishiteru Kara
04. Bad Dream
05. Hanasanai de ai
06. Kanashikute Nemurenai
07. Kizuna
08. Lost my Way
09. Natsu no owari
10. Next Dream
11. Plastic Tears
12. Search
13. Someday for Somebody
14. SWEET
15. w/o notice
16. Zutto

Free Web Hosting