Halihó.  Te most éppen az egyik legnépszerűbb japán zenekar, a KAT-TUN "K" betűjével, azaz Kamenashi Kazuyával foglalkozó oldalán jársz. Magyarországon ez az egyetlen jelenleg is működő Kazuyás lap. Az oldal 2012. szeptember 10.-én nyitotta meg kapuját, és azóta is kisebb-nagyobb közökkel, de folyamatosan új információkat szolgáltat a hírességről. A szerkesztést egyedül csinálom, és nem tervezek magam mellé venni senkit.

Nos, akkor jó böngészést az oldalon, és ha itt jársz, hagyj nyomot a chat-ben! :)

1

TOVÁBBI MENÜK

Külön szedtem a menüket, remélve, hogy így kicsit átláthatóbbak lesznek. Fentebbre, mint azt láthatjátok, a főbb menüpontokat raktam, ide pedig a "tartalékok" kerültek, ami természetesen nem jelenti azt, hogy ezek nem fontosak. Csak próbáltam normálisan csoportosítani, na meg nem akartam szétbarmolni a fölső menü rendszert. Remélem így könnyebben megtaláljátok majd amit kerestek :)

3 

AZ OLDAL

És itt a harmadik, egyben utolsó menücsoport, mely nem Kazuval, hanem az oldallal foglalkozik. Olvashattok a nyitásról, rólam,  megnézheted a korábbi designokat, kapcsolatba léphetsz velem a megadott elérhetőségeken, valamint beléphetsz a FAN KLUB-ba.

2

CHAT


media

Média

Itt nagyrészben KAT-TUN-os letöltések, videók, képek lesznek, hiszen Kame ugye a banda tagja, és azokban részt is vesz. Ezenkívül tervezem föltenni a doramáit, a Kase by Kase-t, meg ilyesmiket^^

01. Szólói {mp3}
02. Doramái
03. Kase by Kase
04. Hang out
05. Going! Sport and News! 
06. Magazin szereplések
07. Galéria

És akkor a KAT-TUN-os letöltések:
01. Nagyalbumok
02. Singlek
03. Koncertek
04. Cartoon KAT-TUN
05. Sekaiichi Dame na Yoru
06. PV-k
07. Naptárak

Free Web Hosting