Halihó.  Te most éppen az egyik legnépszerűbb japán zenekar, a KAT-TUN "K" betűjével, azaz Kamenashi Kazuyával foglalkozó oldalán jársz. Magyarországon ez az egyetlen jelenleg is működő Kazuyás lap. Az oldal 2012. szeptember 10.-én nyitotta meg kapuját, és azóta is kisebb-nagyobb közökkel, de folyamatosan új információkat szolgáltat a hírességről. A szerkesztést egyedül csinálom, és nem tervezek magam mellé venni senkit.

Nos, akkor jó böngészést az oldalon, és ha itt jársz, hagyj nyomot a chat-ben! :)

1

TOVÁBBI MENÜK

Külön szedtem a menüket, remélve, hogy így kicsit átláthatóbbak lesznek. Fentebbre, mint azt láthatjátok, a főbb menüpontokat raktam, ide pedig a "tartalékok" kerültek, ami természetesen nem jelenti azt, hogy ezek nem fontosak. Csak próbáltam normálisan csoportosítani, na meg nem akartam szétbarmolni a fölső menü rendszert. Remélem így könnyebben megtaláljátok majd amit kerestek :)

3 

AZ OLDAL

És itt a harmadik, egyben utolsó menücsoport, mely nem Kazuval, hanem az oldallal foglalkozik. Olvashattok a nyitásról, rólam,  megnézheted a korábbi designokat, kapcsolatba léphetsz velem a megadott elérhetőségeken, valamint beléphetsz a FAN KLUB-ba.

2

CHAT


fanlist

Fan list

Végül rászántam magam, hogy megcsináljam ezt a fan listet, hiszen már hónapok óta gondolkodtam rajta, de csak most jutottam el idáig.
A lényeg, hogy ha kicsit is Kame fannak vallod magad, akkor jeletkezz! Szeretném összegyûjteni a magyar Kamenashi Kazuya fanok legalább egy részét, ha már olyan sokan vagyunk.
A dolgod csak annyi, hogy ebbe a vendégkönyv szerûségbe bemásolod az alábbi adatokat, kitöltöd, majd nyomsz egy okét:

Név:
E-mail:
Kor:
Honlap:
Mióta szeretem Kazuyát:  (pl. 2008 vagy 2010, etc...)

Ezek nem lesznek sehova felhasználva, maximum én fogok hozzájuk nyúlni, ha írni akarok nektek, vagy szervezni valamit.
Ha pedig van honlapod, akkor kérlek rakd ki valamelyik táblát, így, ahogy van, belinkelve, és ebben a méretben meghagyva, hiszen a cél a minél nagyobb népszerûsítés.
Ha pedig nincs honlapod, bloggal is jelentkezhetsz, vagy akár tumbl-rel, etc.
A táblák, amik közül lehet választani:

1  2  3  3 5  6

És akkor a lista:

Név

Kor

E-mail

Honlap

... óta szeretem Kazuyát

1. Sachi

17

@

www

2008

2. Izu

18

@

www

2010

3. Yoshy

15

@

-

2012

4. Zetazina @ - 2010
5. Sissy 14 @ - 2012
6. Meagen 15 @ www 2011
7. Yumi 18 @ - 2009

Free Web Hosting