Halihó.  Te most éppen az egyik legnépszerűbb japán zenekar, a KAT-TUN "K" betűjével, azaz Kamenashi Kazuyával foglalkozó oldalán jársz. Magyarországon ez az egyetlen jelenleg is működő Kazuyás lap. Az oldal 2012. szeptember 10.-én nyitotta meg kapuját, és azóta is kisebb-nagyobb közökkel, de folyamatosan új információkat szolgáltat a hírességről. A szerkesztést egyedül csinálom, és nem tervezek magam mellé venni senkit.

Nos, akkor jó böngészést az oldalon, és ha itt jársz, hagyj nyomot a chat-ben! :)

1

TOVÁBBI MENÜK

Külön szedtem a menüket, remélve, hogy így kicsit átláthatóbbak lesznek. Fentebbre, mint azt láthatjátok, a főbb menüpontokat raktam, ide pedig a "tartalékok" kerültek, ami természetesen nem jelenti azt, hogy ezek nem fontosak. Csak próbáltam normálisan csoportosítani, na meg nem akartam szétbarmolni a fölső menü rendszert. Remélem így könnyebben megtaláljátok majd amit kerestek :)

3 

AZ OLDAL

És itt a harmadik, egyben utolsó menücsoport, mely nem Kazuval, hanem az oldallal foglalkozik. Olvashattok a nyitásról, rólam,  megnézheted a korábbi designokat, kapcsolatba léphetsz velem a megadott elérhetőségeken, valamint beléphetsz a FAN KLUB-ba.

2

CHAT


adatok

Adatok

Avagy néhány info, ami az oldalhoz köthetõ, és mivel nincs oldalmenüm, nem tudtam máshova bepakolni :')

kkk

Szerkesztõ: Sachi
Téma: Kamenashi Kazuya (亀梨 和也)
Nyitás: 2012.09.10.
Tárhely: orgfree.com


Sem az oldal, sem én nem állok kapcsolatban Kazuyával, vagy bármelyik ismerõsével, rokonával, fõnökével, ez csak egy szimpla rajongói lap. A letöltéseket 24 órán belül törölnöd kell, felelõsséget értük nem vállalok, de ha valami hibás, szóljatok a chatbe, és kijavítom. Anyagi hasznom sem származik belõle, csak az idõmet veszi el, ennek ellenére imádom csinálni. A tartalom saját, általában fordítás, az esetek 98%-ában angol honlapokról, úgyhogy kérlek ne lopd.

Free Web Hosting