Halihó.  Te most éppen az egyik legnépszerűbb japán zenekar, a KAT-TUN "K" betűjével, azaz Kamenashi Kazuyával foglalkozó oldalán jársz. Magyarországon ez az egyetlen jelenleg is működő Kazuyás lap. Az oldal 2012. szeptember 10.-én nyitotta meg kapuját, és azóta is kisebb-nagyobb közökkel, de folyamatosan új információkat szolgáltat a hírességről. A szerkesztést egyedül csinálom, és nem tervezek magam mellé venni senkit.

Nos, akkor jó böngészést az oldalon, és ha itt jársz, hagyj nyomot a chat-ben! :)

1

TOVÁBBI MENÜK

Külön szedtem a menüket, remélve, hogy így kicsit átláthatóbbak lesznek. Fentebbre, mint azt láthatjátok, a főbb menüpontokat raktam, ide pedig a "tartalékok" kerültek, ami természetesen nem jelenti azt, hogy ezek nem fontosak. Csak próbáltam normálisan csoportosítani, na meg nem akartam szétbarmolni a fölső menü rendszert. Remélem így könnyebben megtaláljátok majd amit kerestek :)

3 

AZ OLDAL

És itt a harmadik, egyben utolsó menücsoport, mely nem Kazuval, hanem az oldallal foglalkozik. Olvashattok a nyitásról, rólam,  megnézheted a korábbi designokat, kapcsolatba léphetsz velem a megadott elérhetőségeken, valamint beléphetsz a FAN KLUB-ba.

2

CHAT


ittelerhetsz

Itt elérhetsz

Csak rászántam magam, hogy megírjam ezt a menüt is...
Ha bármi kérdések, panaszod, ötleted, képed, cikked, akármid van, ami miatt fel akarod venni velem a kapcsolatot, akkor az alábbi elérhetõségeken megtalálsz:

E-mail: katt.
Plurk: katt.
DeviantArt: katt.

Írhatnék még tumblr-t, twittert ,we heart it-et, de azokon alig lógok, szóval elégedjetek meg ezzel a hárommal. Sõt, facebook-ot és a rendes e-mail címem is, de nem akarom, hogy bárki illetéktelen megtalálja a lapot, szóval a legjobb megoldás a chat.
Ha írsz e-mail-t, akkor dobj egy üzenetet utána a chat-be, hogy nézzek rá!

Free Web Hosting