Halihó.  Te most éppen az egyik legnépszerűbb japán zenekar, a KAT-TUN "K" betűjével, azaz Kamenashi Kazuyával foglalkozó oldalán jársz. Magyarországon ez az egyetlen jelenleg is működő Kazuyás lap. Az oldal 2012. szeptember 10.-én nyitotta meg kapuját, és azóta is kisebb-nagyobb közökkel, de folyamatosan új információkat szolgáltat a hírességről. A szerkesztést egyedül csinálom, és nem tervezek magam mellé venni senkit.

Nos, akkor jó böngészést az oldalon, és ha itt jársz, hagyj nyomot a chat-ben! :)

1

TOVÁBBI MENÜK

Külön szedtem a menüket, remélve, hogy így kicsit átláthatóbbak lesznek. Fentebbre, mint azt láthatjátok, a főbb menüpontokat raktam, ide pedig a "tartalékok" kerültek, ami természetesen nem jelenti azt, hogy ezek nem fontosak. Csak próbáltam normálisan csoportosítani, na meg nem akartam szétbarmolni a fölső menü rendszert. Remélem így könnyebben megtaláljátok majd amit kerestek :)

3 

AZ OLDAL

És itt a harmadik, egyben utolsó menücsoport, mely nem Kazuval, hanem az oldallal foglalkozik. Olvashattok a nyitásról, rólam,  megnézheted a korábbi designokat, kapcsolatba léphetsz velem a megadott elérhetőségeken, valamint beléphetsz a FAN KLUB-ba.

2

CHAT


watashi

Watashi wa Sachi desu

Még régebben kértétek, hogy írjak egy menüt magamról, és bár semmi kedvem nem volt hozzá, meg fölöslegesnek tartom, ha már az oldal Kaméval foglalkozik, de jó, rászántam magam.

17 éves Budapest melletti lány vagyok, barna hajjal és barna szemmel megáldva. 9 éves gimnáziumba járok, rendszeresen röplabdázok és lovagolok, előbbit versenyszerűen is. Szabadidőmben rajzolok, honlapot szerkesztek, japánt tanulok, és persze a barátaimmal, meg a Barátommal vagyok.
Ööö... mit kéne még írnom...?
A KAT-TUN-t 2008-ban ismertem meg egy teljesen véletlen eset miatt, ugyanis kis 12-13 éves fejjel Jordin Sparks legújab videoklipjét néztem a youtube-on, és az oldalsávban kiadta a KT Don't you ever stop című számát. Akkoriban ittam magamba az új előadókat, így hát rákattintottam a videóra... és onnantól nem volt megállás. Az elején nem  is tudtam, hogy ők japánok. Kis szünetekkel megtoldva végül 2010-2011 körül totálisan belézúgtam a bandába, és azóta rendesen fanolom őket.
Az elején Kame és Jin voltak a kedvenceim, nem tudtam kettejük közül választani, és csak azután lettem igazi KT fan, miután már Jin elhagyta a bandát. Utólag sajnálom, hogy addig nem imádtam őket, míg Ő is benne volt a bandában... dehát na. Attól függetlenül őt is ugyanúgy szeretem, és figyelemmel kísérem a karrierjét.
Ám az igazi kedvenc Kazu lett, és mellőle nem tágítok.
Több KAT-TUN-os honlapom is volt már, legalább 4, viszont ez az első lapom, ami csak a Teknőssel foglalkozik. Régóta fontolgattam, hogy belekezdek, de nem mertem, végül csak szeptemberben szántam rá magam, és ennek hatására hagytam ott a ktno6.gportal.hu-t, hogy ezt tudjam csinálni. Nem bántam meg :)

Ha bárkinek bármi kérdése maradt volna még - amit kétlek -, nyugodtan zaklathat bármelyik elérhetőségemen, vagy akár a chat-ben is.

Free Web Hosting