Halihó.  Te most éppen az egyik legnépszerűbb japán zenekar, a KAT-TUN "K" betűjével, azaz Kamenashi Kazuyával foglalkozó oldalán jársz. Magyarországon ez az egyetlen jelenleg is működő Kazuyás lap. Az oldal 2012. szeptember 10.-én nyitotta meg kapuját, és azóta is kisebb-nagyobb közökkel, de folyamatosan új információkat szolgáltat a hírességről. A szerkesztést egyedül csinálom, és nem tervezek magam mellé venni senkit.

Nos, akkor jó böngészést az oldalon, és ha itt jársz, hagyj nyomot a chat-ben! :)

1

TOVÁBBI MENÜK

Külön szedtem a menüket, remélve, hogy így kicsit átláthatóbbak lesznek. Fentebbre, mint azt láthatjátok, a főbb menüpontokat raktam, ide pedig a "tartalékok" kerültek, ami természetesen nem jelenti azt, hogy ezek nem fontosak. Csak próbáltam normálisan csoportosítani, na meg nem akartam szétbarmolni a fölső menü rendszert. Remélem így könnyebben megtaláljátok majd amit kerestek :)

3 

AZ OLDAL

És itt a harmadik, egyben utolsó menücsoport, mely nem Kazuval, hanem az oldallal foglalkozik. Olvashattok a nyitásról, rólam,  megnézheted a korábbi designokat, kapcsolatba léphetsz velem a megadott elérhetőségeken, valamint beléphetsz a FAN KLUB-ba.

2

CHAT


zeneikarrier

Zenei karrier

Debütálás előtt
A meghallgatásokon ugyanabba a csapatba osztották be, mint Jint és Marut. Mikor a banda összeállt, ő volt a "K" betű - mivel a KAT-TUN egy mozaikszó a tagok vezetékneveinek kezdőbetűiből - , majd később, mikor Jin kilépett, az "A" betű is az övé lett.
Ezenkívül a banda hivatalos vezére is, amit asszem a No more Pain koncerten jelentettek be még anno 2010-ben. Addig is őt tekintették a vezetőnek, de ekkor vált hivatalossá. Noha ő a csapat legfiatalabb tagja, a beszéd képességének köszönhetően érdemelte ki ezt a címet.
Eredetileg 2001-ben alakultak, hogy Koichi Domoto  (Kinki Kids) háttértáncosai legyenek. De mivel hamarosan nagyobb tapsot kaptak, mint maga az előadó, az ügynökség megengedte nekik, hogy együtt maradjanak, és önálló csapatként folytassák. Ennek ellenére, 5 évet kellett várniuk a hivatalos debütálásra. (2006. március 22.) Maru később bevallotta, hogy ez alatt az 5 év alatt a csapat aggódott, hogy sosem jutnak el oda, ezért Kameval és Jinnel együtt az ügynökség elnökéhez mentek, és elpanaszolták neki a félelmüket. Ő viszont bíztosította őket arról, hogy az ügynökségnek nagy tervei voltak velük, és kérte, hogy bízzanak meg bennük.

Szólókarrier
Kame szeret dalszövegeket írni, ezért nem meglepő, hogy már számos dalt írt a bandának a K2 név alatt. A hatalmas sikerű Kizuna-t is ő írta, mely sokak számára ismerős lehet, hisz a Gokusen 2 betétdala volt, valamint a Special happiness is hozzá köthető. 2009. július 22.-én, a Break the Records koncertturné alatt adta elő a Satomival és Yuka Kamawaruval írt Aishiteiru Kara (愛しているから)  című számát.

2005-ben szerepet kapott a Nobuta wo Produce doramában, melyben a News-os Yamashita Tomohisa-val játszott együtt, emiatt egy nagyon jó barátság alakult ki köztük. A dorama nyitódala a Seishun Amigo (青春アミーゴ), melyet Shuji to Akira (Shuji és Akira) néven adtak ki. A kislemez november 2.-án jelent meg, és alig 4 hét alatt több, mint egy millió példány talált gazdára. 34 hetet töltött az Oricon toplistán, ezzel 2005 legjobban vásárolt lemezévé vált Japánban. 2006 elején is folytatódott a töretlen siker, a toplisták élére került megint, ezzel pedig 2006 harmadik legjobban eladott kislemeze lett.

Free Web Hosting