Halihó.  Te most éppen az egyik legnépszerűbb japán zenekar, a KAT-TUN "K" betűjével, azaz Kamenashi Kazuyával foglalkozó oldalán jársz. Magyarországon ez az egyetlen jelenleg is működő Kazuyás lap. Az oldal 2012. szeptember 10.-én nyitotta meg kapuját, és azóta is kisebb-nagyobb közökkel, de folyamatosan új információkat szolgáltat a hírességről. A szerkesztést egyedül csinálom, és nem tervezek magam mellé venni senkit.

Nos, akkor jó böngészést az oldalon, és ha itt jársz, hagyj nyomot a chat-ben! :)

1

TOVÁBBI MENÜK

Külön szedtem a menüket, remélve, hogy így kicsit átláthatóbbak lesznek. Fentebbre, mint azt láthatjátok, a főbb menüpontokat raktam, ide pedig a "tartalékok" kerültek, ami természetesen nem jelenti azt, hogy ezek nem fontosak. Csak próbáltam normálisan csoportosítani, na meg nem akartam szétbarmolni a fölső menü rendszert. Remélem így könnyebben megtaláljátok majd amit kerestek :)

3 

AZ OLDAL

És itt a harmadik, egyben utolsó menücsoport, mely nem Kazuval, hanem az oldallal foglalkozik. Olvashattok a nyitásról, rólam,  megnézheted a korábbi designokat, kapcsolatba léphetsz velem a megadott elérhetőségeken, valamint beléphetsz a FAN KLUB-ba.

2

CHAT


udine

Kame az Udine-i filmfesztiválon

1

2

3

A fentebbi figyelmeztetés ellenére, mi szerint minden kép tiltott Kaméról, csak a nyomtatott média engedett, az olaszok és egyéb európai fanok nem tudtak betelni Kamenashi Kazuyával. Végül is, tudva, hogy az ügynökség mennyire védelmezi õket, külföldön látni õket olyan, mintha minden szabályt meg lehetne szegni. Itt van néhány hír és "ínyencség", amit Kame Udine-i szereplésérõl gyûjtöttem össze. Egyébként Kame azért látogatott Udine-ba, mert itt tartották az "Ore Ore" világpremierjét, amit Satoshi Miki rendezett.

[Forrás: Udine20 fõoldal]


Far East Film 15: Kamenashi Kazuya- Satoshi Miki

(Far East = Távol Kelet, de azt nem hiszem, hogy le kéne fordítani)
A díszvendég a távol-keleti filmfesztivál nyitóján a japán pop énekes, Kamenashi Kazuya, egy nemzetközileg elismert mûvész. A KAT-TUN fiúbanda vezére, egy a legnagyobb J-pop sztárok közül, aki a nevét a híres mangából, a Touch-ból kapta.

Az "Ore Ore" [Én, én] komédia világpremierjén Satoshi Mikit, és a szuper pop idol-t, a fõszereplõ Kamenashi Kazuyát rengeteg fan megállította, hogy kapjanak egy autogrammot, vagy csinálhassanak egy közös képet.

A japán pop idol fanjai nagyon õrültek. Kame hajnali 1-tõl fél 2-ig adott autogrammokat, és engedett képeket csináltatni, a filmjének a vetítése után.

[Forrás: genius-online]


"Te vagy az én napfényem... Te vagy az én ragyogó csillagom. Te vagy minden, ami én nem.  A csodálatos humorod megnevettet, és megmosolyogtatja a szívem."
"Minden őrült szív megtanulta, hogy miért is olyan gyönyörű ez az idő. Ott vagy a szemünkben az élet ösvényén."
"Amióta láttunk, amióta eljöttünk, hogy megismerjünk, minden értelmünk, amink volt, elment. Ellopod a szívünket, és a józan eszünket."

Ez csak néhány üzenet, amit az imádó fanok írtak ki facebookra, mikor várták a szuper pop idol Kamenashi Kazuyát az Udine-i Far East Film fesztiválra, az Ore Ore világpremierjére április 19.-én, 22:30-kor.

Táncos, énekes-dalszerző, színész, tévés személyiség, producer, rádiós műsorvezető, modell, Kazuya egy igazi híresség. Nem csak a Felkelő Nap országában. A kiruccanásának a híre Udine-ba ellepte az összes közösségi oldalt, egészen Ázsiától Dél-Amerikáig.

Az esemény az Ore Ore világpremiere volt, amit Miki Satoshi rendezett, és egy szürreális sztorit mesél el Hitoshi Naganoról, egy átlagos fiúról, akinek egyik napról a másikra problémái akadnak az "én" névmással, és 20 különböző szerepben sokszorozódik meg.

A film szlogenje: "A világ tele van velem", ami hasonló, mint a "John Malkovich-nek lenni"-hez; a film egy adaptáció Hoshino Tomoyuki díjnyertes novellájából, ami megnyerte a rangos irodalmi díjat 2011-ben, a "Kenzaburo Oe"-t.

A rendező, Satoshi Miki az ő elválaszthatatlan kalapjával egy régi barátja a FEFF-nek (Far East Film Festival), aki már 2008-ban részt vett ezen 3 kis visszapillantó filmjével, beleértve a "Tokióban sodródva" filmet, a tündér mesét az úton, Tokió álmodozó és szürreális atmoszférájával ellentétben, ami erőteljesen befolyásolt volt a hatvanas évek amerikai független mozijaitól.

Nyilánvalóan az "én, én" hangsúlya Kamenashi jelmezein van, ami azért, hogy bizonyítsa, hogy a világ "Ore"-vá fog válni, kortól és nemtől függetlenül, 25 karaktert fog megjeleníteni: az afrikaitól kezdve az egész testén tetkóson és a karrierista nőn keresztül a középiskolás diákig.

A KAT-TUN vezére, egy a legnagyobb Jpop sztárok közül, a nevét a népszerű mangából, a "Touch"-ból kapta (olaszul: szerezd meg a világot, és menj), és csak úgy, mint a főszereplő, ő is baseball fan.

[forrás: @GPolesini twittere]

4

- Polesini hihetetlennek találja, hogy akármikor kiposztol valamit twitterre Kazuyáról, több százan retweet-elik. Polesini azt is hozzá tette, hogy Kamenashi népszerűsége legyőzhetetlen.
- Kame azt mondta, hogy szereti Olaszországot, különösen a Risotto-t* és a bort.
- Kame azt is mondta, hogy mindig nagy álma volt, hogy kijusson Olaszországba, és később vissza szeretne térni a bandájával (KAT-TUN).
- Kame szereti Depp-et (Johnny Depp?), és szereti a "La Vita e Bella" (Life is beautiful - Az élet gyönyörű) filmet. A zenét illetően szereti a természet hangjait.
- Azt is elmondta, hogy ez az első alkalom,  hogy a rajongóival nézi a filmet, hiszen ez lehetetlen Japánban.
[forrás: Yahoo!Japan]


Kamenashi Kazuya első alkalommal egy nemzetközi film fesztiválon, az "Ore Ore" világpremierjén, több, mint 40 perc autogramm osztással!

Április 19.-én, Kamenashi Kazuya részt vett az "Ore Ore" világpremierjén, ami Olaszországban került megrendezésre a 15. Távol-Keleti film fesztivál alkalmából. A nagyterem megtelt az izgatott olasz, és a szomszédos fanokkal, mint például svájciakkal, csak úgy, mint a Hong-Kong-iakkal.

A késői, esti 11 órás vetítés ellenére kivétel nélkül minden hely megtelt, és a fanok izgatottsága csak még nagyobbra nőtt, mikor Kamenashi és Satoshi Miki beléptek a pódiumra.
"Boldog vagyok, hogy itt lehetek Udine-ban" - Így üdvözölte Kame a közönséget, mire rengeteg visítást kapott, szerte szét a nagyteremből.

A Hoshino Tomoyuki eredeti novelláján alapuló "Ore Ore" egy szürreális történetet mesél el Hitoshi Nagano-ról, egy átlagos fiúról, akinek egyik napról a másikra problémái akadnak az "én" névmással, és 33 különböző szerepben sokszoródik meg, a középiskolai diáktól kezdve a nagymellű szépségig.

A film jó véleményt kapott, időről időre hangos nevetések hangzottak fel a közönség soraiból. A vetítés után a rajongók körbe sereglették Kamenashit, ahol autogrammokat adott és képeket csinált több mint 40 percen keresztül.

"Bár tudom, hogy a tengerentúli fanok is eljönnek néha a koncentjeinkre, igazán hatással volt rám, hogy itt lehettem. Ez az első alkalom, hogy részt veszek egy film fesztiválon, és hogy együtt nézhettem a filmet a közönséggel" - kommentálta Kame.

Kamenashi világhírű népszerűségét tanusítva, Miki arról beszélt, hogy csinálna még egy filmet Kaméval, aki azt mondta, hogy Miki-nek bármikor elérhető. További ambícióként szeretnének együtt sétálni a vörös szőnyegen (Cannes-ben).


* valami rizses olasz kaja
Mint láthatjátok, volt néhány ellentmondás az olasz oldal és a japán Yahoo közt, mint például az eltérő autogrammozási idő, a vetítés időpontja, stb... Az olaszuk ráadásul nem KAT-TUN-t mondtak, hanem Kat-Kun-t. xD Na meg aztán miért rakták oda többször is, hogy a "szuper pop idol Kamenashi"? Mindenesetre... gratulálunk, Kame!

(c) - saját fordítás!

Free Web Hosting