Halihó.  Te most éppen az egyik legnépszerűbb japán zenekar, a KAT-TUN "K" betűjével, azaz Kamenashi Kazuyával foglalkozó oldalán jársz. Magyarországon ez az egyetlen jelenleg is működő Kazuyás lap. Az oldal 2012. szeptember 10.-én nyitotta meg kapuját, és azóta is kisebb-nagyobb közökkel, de folyamatosan új információkat szolgáltat a hírességről. A szerkesztést egyedül csinálom, és nem tervezek magam mellé venni senkit.

Nos, akkor jó böngészést az oldalon, és ha itt jársz, hagyj nyomot a chat-ben! :)

1

TOVÁBBI MENÜK

Külön szedtem a menüket, remélve, hogy így kicsit átláthatóbbak lesznek. Fentebbre, mint azt láthatjátok, a főbb menüpontokat raktam, ide pedig a "tartalékok" kerültek, ami természetesen nem jelenti azt, hogy ezek nem fontosak. Csak próbáltam normálisan csoportosítani, na meg nem akartam szétbarmolni a fölső menü rendszert. Remélem így könnyebben megtaláljátok majd amit kerestek :)

3 

AZ OLDAL

És itt a harmadik, egyben utolsó menücsoport, mely nem Kazuval, hanem az oldallal foglalkozik. Olvashattok a nyitásról, rólam,  megnézheted a korábbi designokat, kapcsolatba léphetsz velem a megadott elérhetőségeken, valamint beléphetsz a FAN KLUB-ba.

2

CHAT


manual80

Kame manual 80.

Kazuya Kamenashi
2013.09.29.

Hello
13 nap van még hátra a TV dorama vetítéséig
Az idő úgy elrepült!! Amúgy, már befejeztük az első rész forgatását
Alig várom, hogy meglássam, milyen lesz
És a Hotta Family BAND is
Ez egy speciális csapat Tamaki-sannal együtt!!
Srácok, ezt is várnotok kell
Szombat este élvezzétek velünk az időt a Hotta családdal otthon
Nos akkor, megyek is
Kamenashi Ao üzemmódban

Akárhogy is, később

És az angol, emojikkal: [jobb klikk, kép megjelenítése]

1  2

Free Web Hosting