Halihó.  Te most éppen az egyik legnépszerűbb japán zenekar, a KAT-TUN "K" betűjével, azaz Kamenashi Kazuyával foglalkozó oldalán jársz. Magyarországon ez az egyetlen jelenleg is működő Kazuyás lap. Az oldal 2012. szeptember 10.-én nyitotta meg kapuját, és azóta is kisebb-nagyobb közökkel, de folyamatosan új információkat szolgáltat a hírességről. A szerkesztést egyedül csinálom, és nem tervezek magam mellé venni senkit.

Nos, akkor jó böngészést az oldalon, és ha itt jársz, hagyj nyomot a chat-ben! :)

1

TOVÁBBI MENÜK

Külön szedtem a menüket, remélve, hogy így kicsit átláthatóbbak lesznek. Fentebbre, mint azt láthatjátok, a főbb menüpontokat raktam, ide pedig a "tartalékok" kerültek, ami természetesen nem jelenti azt, hogy ezek nem fontosak. Csak próbáltam normálisan csoportosítani, na meg nem akartam szétbarmolni a fölső menü rendszert. Remélem így könnyebben megtaláljátok majd amit kerestek :)

3 

AZ OLDAL

És itt a harmadik, egyben utolsó menücsoport, mely nem Kazuval, hanem az oldallal foglalkozik. Olvashattok a nyitásról, rólam,  megnézheted a korábbi designokat, kapcsolatba léphetsz velem a megadott elérhetőségeken, valamint beléphetsz a FAN KLUB-ba.

2

CHAT


manual79

Kame manual 79.

Kazuya Kamenashi
2013.08.25.

Hello
Az idő gyorsan repül...
Most éppen előkészületeket csinálok
Folyamatos változtatások vannak a TV dorama felé
Ez az izgalmas várakozás
Szeretem.
Azért meg még izgatottabb vagyok, mert ti mind itt vagytok, hogy nézzétek
Ezért igazán hálás vagyok
Élvezem
A háború előtti csönd
...Sütkérezem benne
Most pedig csatába lovagolok.

--- Sajnos itt nincsenek emojik, mivel ahonnan eddig fordítottam, a csaj ugye használt emojikat is, de most bevezetésre került ez a Johnny web app, ahol a manualokért fizetni kell, DE meg vannak angolul is. Úgyhogy sokan leálltak a fordításokkal. Nie elkezdte ezeket fordítgatni szerencsére, szóval mi is hozzájuk juthatunk, a következőben pedig screencap is van, remélem a többiben is lesz >< Ott már vannak emojik, csak nem a megszokottak, szóval innentől én sem fogom mindig beszúrni őket, hanem megkapjátok a screencapet, és a kettőt összevetve olvashatjátok. Gomene, de nincs jobb~

Free Web Hosting