Halihó.  Te most éppen az egyik legnépszerűbb japán zenekar, a KAT-TUN "K" betűjével, azaz Kamenashi Kazuyával foglalkozó oldalán jársz. Magyarországon ez az egyetlen jelenleg is működő Kazuyás lap. Az oldal 2012. szeptember 10.-én nyitotta meg kapuját, és azóta is kisebb-nagyobb közökkel, de folyamatosan új információkat szolgáltat a hírességről. A szerkesztést egyedül csinálom, és nem tervezek magam mellé venni senkit.

Nos, akkor jó böngészést az oldalon, és ha itt jársz, hagyj nyomot a chat-ben! :)

1

TOVÁBBI MENÜK

Külön szedtem a menüket, remélve, hogy így kicsit átláthatóbbak lesznek. Fentebbre, mint azt láthatjátok, a főbb menüpontokat raktam, ide pedig a "tartalékok" kerültek, ami természetesen nem jelenti azt, hogy ezek nem fontosak. Csak próbáltam normálisan csoportosítani, na meg nem akartam szétbarmolni a fölső menü rendszert. Remélem így könnyebben megtaláljátok majd amit kerestek :)

3 

AZ OLDAL

És itt a harmadik, egyben utolsó menücsoport, mely nem Kazuval, hanem az oldallal foglalkozik. Olvashattok a nyitásról, rólam,  megnézheted a korábbi designokat, kapcsolatba léphetsz velem a megadott elérhetőségeken, valamint beléphetsz a FAN KLUB-ba.

2

CHAT


kamecamera32

Vol.32.- 顔 - Arc

Mi az a látvány, amit a Kamenashi Kazuya szíve mélyén rejlő lencsék tükröznek?

「Szerintem valaki arca inkább az arckifejezéseinek erejéből tevődik össze, mintsem a vonásaiból. Különösen emiatt, sokkal inkább szeretném átadni az őszinte szeretetemet a kifejezéseimmel, mintsem szavakkal.」

32

Ezt a képet a váró szoba kanapéján csináltam a szeptember elsejei élő Going! adás előtt. A kifejezésemnek nincs különösebb jelentősége, de mivel furcsa azokhoz a képekhez képest, amik rólam készülni szoktak, ezért próbáltam felvenni egy furcsa arcot. Annak ellenére hogy ez élő adás előtt volt, eléggé nyugodt vagyok, nem?

Amióta gyerek vagyok, mindig menő voltam, addig igazgattam a hajam, míg precíz nem lett vagy formáltam a szemöldököm, de őszintén szólva ez nem érte el a "Szeretem magam!" szintet. Természetesen messze sincs ideális arcom és vannak komplexusaim is. Voltak idők, mikor azt gondoltam, hogy "Azt kívánom, bárcsak szebb íve lenne az orromnak", vagy "Nem szeretem az ovális arcomat". Ebben a (szórakoztató) világban vagyok, de egyáltalán nem vagyok jóképű férfi. Az én saját ügynökségemben tényleg igazán jóképű férfiak vannak, mint Takizawa (Hideaki)-kun vagy Yamapi, de úgy gondolom, rengeteg olyan híresség van, aki sokkal jóképűbb, mint Kamenashi Kazuya. Legalábbis, szerintem nem az a típus vagyok, akit csak az arcával el lehetne adni (nevet).

Másrészről, szerintem egy férfi menőségét nem csak az arcáról döntik el. Például, Kimura (Takuya)-kun persze jóképű, de ha csak az arcát figyeljük meg, vannak emberek, akiknek sokkal jobban formált vonásaik vannak. Mindazonáltal, Kimura-kun továbbra is a szinonímája egy menő férfinek. Azt hiszem, ez azért van, mert a bensőjével teremti meg a légkört, és mert jól elő tudja magát adni.

Gyakran mondják nekem, hogy "Menő vagy", és ezért igazán hálás vagyok. Miközben ezt gondolom, megkapom a munkát, ez valószínűleg valami olyasmi, mint egy üdvözlés, őszintén boldog vagyok. Azért, mert dícsérve vagyok a nagyközönség által, továbbra is itt tudok lenni, anélkül, hogy elfelejteném vagy megkérdőjelezném magam azzal, hogy "Tényleg ilyen menő vagyok?" Azért, hogy az a "Kamenashi Kazuya" legyek, akit mindenki akar, a vágy, hogy ezt fenntarthassam, egyre csak nő. Például ha nem érzel egy kicsi szépséget sem annak a férfinak az arcán, aki egy CMben azt mondja, hogy "Panasonic Beauty", az problémás lenne, nem? (nevet) Ezért amikor doramát vagy filmet forgatok, elmegyek az edzőterembe és rendbe szedem a testem, és a bőrápolás is egy fontos napi rutinná válik. Ugyanakkor amikor pihenek, annyira hanyag akarok lenni, amennyire csak tudok. Ez a váltás vicces. Mikor olyan munkát végzek, ami feszültséget szül, úgy érzem, mintha az arcom különböző részei a középpontba gyűlnének (nevet). Ezért "Kamenashi kazuya" arcát, ami minden nap változik, nagyon érdekes nézni. Továbbra is élvezni akarom, ahogy az arcom folyamatosan változik, ahogy a tapasztalatok egyre csak gyűlnek.

Szeretnék minden szegletet megérinteni annak a lánynak az arcán, akit kedvelek

Végül, az arc inkább a kifejezésekről szól mint sem a vonásokról. Csodálkozom, mikor egy kifejezésnek nincs ereje. Azok a lányok, akikkel először találkozom, gyakran félénkek lesznek körülöttem, és azt mondják, hogy "Ne bámulj így". Miközben csak normálisan nézem őket, azt mondják, hogy "Fény árad a szemedből" (nevet). Ez megint folyamatos befolyásolás? Ez valószínűleg azért van, mert élő adások közben lányok ezreinek próbálok átadni érzéseket a tekintetemmel, és mert megtanultam átadni az érzéseimet kifejezéseken keresztül, a színészkedésnek hála.

Mivel úgy gondolom, hogy egy ember szívét sokkal jobban megmutatja a viselkedése és a kifejezései, mint a szavak, természetesen figyelek az arcára, és akármit is olvasok le róla, komolyan elgondolkodom rajta. Ez különösen igaz a romantikus szerelemre. Sokkal inkább megfog egy lány elbűvölő kifejezése mint a vonásai, és kedvelem azokat a lányokat, akik tudják vezetni a beszélgetést az arcukkal. Egy barátnő, miközben azt mondja, hogy "Utállak", de közben "Szeretlek" kifejezéssel néz rám, az nagyon aranyos tud lenni. Anélkül, hogy észrevenném, meg akarom csípni az arcát (nevet). Szeretem megérinteni az arcát annak a lánynak, akit kedvelek. Félreérthetetlenül akarom bámulni és megpróbálni minden szegletét megérinteni. Úgy értem, ez egy olyan dolog, amit csak a szerelmesek csinálhatnak egymásnak, és csodálkozom, hogy nem pontosan ez a viselkedés a szerelem kinyilvánítása. Sok lány van, aki azt akarja, hogy szavakkal fejezzük ki a szeretetünket, és én azok között vagyok, akik megfelelően akarják ezt elmondani. De mint férfi, az igazi gondolatom az, hogy a szerelmet nem szavakkal akarom kifejezni, hanem az arcommal és a viselkedésemmel. Így a kapcsolat mélyebbé válik, és így, szavak nélkül jobban kötődünk egymáshoz. Úgyhogy azt gondolom, jó lenne, ha olyan emberré válhatnék, aki az arcával egyre több és több gazdag kifejezést meg tud mutatni.

Kame fix megfigyelési pontja:
Kamenashi-kun minden évben, minden pillanatban látja az arcát változni. Azt mondja, hogy "talán ez a hangulatomtól és a fizikai állapotomtól függ", és tényleg, az aurája teljesen más, mint a múlt havi forgatásnál. Az arca feszesebbnek tűnik... "Ez nem azért van, mert elmegyek az edzőterembe edzeni a testem, hogy felkészüljek a dorama forgatásra? CM forgatások előtt feszesebbé teszem a testem először étel megvonásokkal, de edzéssel természetesen vesztek súlyt és a fizikai állapotom is jó. Ez az ideális állapot mind a testnek, mind a szellemnnek.

Free Web Hosting