Halihó.  Te most éppen az egyik legnépszerűbb japán zenekar, a KAT-TUN "K" betűjével, azaz Kamenashi Kazuyával foglalkozó oldalán jársz. Magyarországon ez az egyetlen jelenleg is működő Kazuyás lap. Az oldal 2012. szeptember 10.-én nyitotta meg kapuját, és azóta is kisebb-nagyobb közökkel, de folyamatosan új információkat szolgáltat a hírességről. A szerkesztést egyedül csinálom, és nem tervezek magam mellé venni senkit.

Nos, akkor jó böngészést az oldalon, és ha itt jársz, hagyj nyomot a chat-ben! :)

1

TOVÁBBI MENÜK

Külön szedtem a menüket, remélve, hogy így kicsit átláthatóbbak lesznek. Fentebbre, mint azt láthatjátok, a főbb menüpontokat raktam, ide pedig a "tartalékok" kerültek, ami természetesen nem jelenti azt, hogy ezek nem fontosak. Csak próbáltam normálisan csoportosítani, na meg nem akartam szétbarmolni a fölső menü rendszert. Remélem így könnyebben megtaláljátok majd amit kerestek :)

3 

AZ OLDAL

És itt a harmadik, egyben utolsó menücsoport, mely nem Kazuval, hanem az oldallal foglalkozik. Olvashattok a nyitásról, rólam,  megnézheted a korábbi designokat, kapcsolatba léphetsz velem a megadott elérhetőségeken, valamint beléphetsz a FAN KLUB-ba.

2

CHAT


kamecamera2

Vol.2. - 美しさ - Szépség

Mi az a látvány, amit a Kamenashi Kazuya szíve mélyén rejlő lencsék tükröznek?

「A gyönyörű emberek és látványok, amikkel minden nap találkozom, a szívem fiókjában vannak. Egy nap, a saját énem kifejezéseként fognak feltűnni.」

2

Ez a házam verandája, ahonnan láthatom az imádott fáimat. Természetes képek, emberek... több dolog "szépségét" is éreztem, és ezeket le is fotóztam, de nem tudnám őket egy képre sűríteni. Amikor itt ülök és pihenek, a szépség, amivel nap mint nap találkozom, az enyém lesz. Ez egy fontos hely nekem.

Azon tűnődöm, mi a szépség. Elhatárolódva a munkámtól, ami a külsőre helyezi a fontosságot, szerintem a test szépsége, és az, hogy cool legyél szükséges és elengedhetetlen. De ez nem az az arány, mikor érzed a szépséget a külső formában. Például, még ha egy gyönyörű színésznő is van a helyszínen, vannak alkalmak, mikor az AD lány (segéd rendező) szépségét érzem, aki kócos hajjal rohangál körülötte. A szívem ekkor szabálytalanul ver. Ha meg kell mondanom, miért, még én magam sem tudom, miért fogott meg a lány belseje. Maga a tény, hogy érzem a szépséget, olyasmi, amit nem tudok szavakba önteni.
Mint például én; ha azt mondom, hogy "nem vagyok cool" magamról beszélve, ez hazugság lenne (nevet). Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy magabiztos vagyok. Sőt, pont, hogy nem. Ez szimplán csak amiatt van, mert ezt a munkát csinálom, és sikerült kialakítanom egy természeti és egy krízis érzéket is. Továbbá, az elképzelés és az érzelmek, amikre vágyom, hogy cool lehessek, erősek. Azaz mindig dolgozom azért, hogy ez a kép megmaradjon rólam. De ez szórakoztató, mert nem érem el. A tettek, amiket megpróbálok elérni, nem tudatosak és nem jelentenek nekem erőfeszítést.
Elvégre, én egy olyan férfi vagyok, aki próbál felvágni, igaz? Sőt, én így születtem (nevet). Úgy nőttem fel, hogy a családom is azt mondta nekem, hogy "Kazu, próbálj meg cool lenni, jó?", és a gyerekkori baseball edzéseken is , azért hogy elbűvöljek másokat és egy átlagos játékot jó játékká tegyek, próbáltam elkapni a labdát miután egy lépést futottam. Sok feladatot úgy csináltam, mintha az teljesen normális lenne (nevet). De még most sem változtam meg. A koncert elején napszemüveget viselek, és mikor fölmegyek a színpadra, nem veszem le egykönnyen... Aztán következik egy olyan szám, ahol tudatomon kívül próbálok cool lenni. Ezt azért csinálom, hogy a közönséget boldoggá tegyem, de a fő ok valószínűleg az, hogy magamat még izgatottabbá tegyem. Úgy érzem, minden alkalommal, mikor meghallom azt, hogy "Kyaa!", feloldódom és egy másik ember leszek. Az "énem" abban a pillanatban cool! (nevet) A szépség akadályozza a mozdulatot, úgyhogy ez talán valami olyasmi, ami csak egy pillanat erejéig létezik.

Tudatosan a figyelem középpontjában lenni és megpróbálni cool lenni. Szerintem ennek is van gyengédsége.

Nem tudom definiálni a "cool lenni"-t, mint saját célomat csupán egy szóban. Azt hiszem, ez egy csoport azokból a dolgokból, amiket gyönyörűnek gondolok és találkozom velük, miközben élek, valamint a cool dolgokból, amik napról napra megérintik a szívem. Mikor ránézek a fáimra a verandámról, vagy mikor sikerül ügyesen megfőznöm valamit: szerintem ezek gyönyörű dolgok. De végül, mivel szeretem az emberi létet, valószínűleg gyakran hasonulok velük tudatlanul. Sok ember van a munkámból. Ha kéne valakit mondanom, akit mindenki ismer, akkor az Kimura Takuya-san lenne. Ő mindig nagyon kedves hozzám, mint kouhai, de közelebbről megnézve, ő nagyon cool. Természetesen a viselkedése és a kinézete, de még a gyengéd viselkedése másokhoz is gyönyörű. A szükséges dolgokat meglepetésszerűen teszi meg. Fukuyama Masaharu-san is ilyen. Mikor hazajövök tőle, végignézi, ahogyan kijövök a házából. Erről beszélve, megbecsül engem és egyszer azt mondta, hogy "Néhány oldalad olyan, mint az enyém." Ez furcsa, nem? Fukuyama-san azt is mondta, hogy "Ez azért van, mert túlságosan kedves vagy a lányokkal, és így nem vagy népszerű köztük. Ez az oldalad olyan, mint az enyém", de... csodálkozom? (nevet) Én sem értem miért, de talán van néhány közös pontom azokkal, akiket cool-nak gondolok.
Azok az emberek, akiket szeretek és meg van ez a "cool oldaluk", azok, akik jó értelemben foglalkoznak a közvéleménnyel. Talán azért, mert öntudatosak, fokozni tudják a szépérzéküket és kedvessé válnak más emberek iránt. Ezért, tudod, mostantól méltóságteljesen szeretnék cool lenni (nevet). Az emberek, és néhány dolog, amikről azt gondoltam, hogy "Oh, ezek csodálatosak", mielőtt észre venném, vissza érkeznek hozzám. A szívem fiókjában tartom őket, és valószínűleg ezek azok, amik szükség esetén hirtelen fel fognak bukkanni. Így talán a saját szépségem és "cool-ságom" apránként még mélyebb lesz.

Free Web Hosting