Halihó.  Te most éppen az egyik legnépszerűbb japán zenekar, a KAT-TUN "K" betűjével, azaz Kamenashi Kazuyával foglalkozó oldalán jársz. Magyarországon ez az egyetlen jelenleg is működő Kazuyás lap. Az oldal 2012. szeptember 10.-én nyitotta meg kapuját, és azóta is kisebb-nagyobb közökkel, de folyamatosan új információkat szolgáltat a hírességről. A szerkesztést egyedül csinálom, és nem tervezek magam mellé venni senkit.

Nos, akkor jó böngészést az oldalon, és ha itt jársz, hagyj nyomot a chat-ben! :)

1

TOVÁBBI MENÜK

Külön szedtem a menüket, remélve, hogy így kicsit átláthatóbbak lesznek. Fentebbre, mint azt láthatjátok, a főbb menüpontokat raktam, ide pedig a "tartalékok" kerültek, ami természetesen nem jelenti azt, hogy ezek nem fontosak. Csak próbáltam normálisan csoportosítani, na meg nem akartam szétbarmolni a fölső menü rendszert. Remélem így könnyebben megtaláljátok majd amit kerestek :)

3 

AZ OLDAL

És itt a harmadik, egyben utolsó menücsoport, mely nem Kazuval, hanem az oldallal foglalkozik. Olvashattok a nyitásról, rólam,  megnézheted a korábbi designokat, kapcsolatba léphetsz velem a megadott elérhetőségeken, valamint beléphetsz a FAN KLUB-ba.

2

CHAT


gyerekkor

Gyerekkor

Kame 1986. február 23.-án született Tokyo Edogawa tartományában a Kamenashi család harmadik fiúgyermekeként. Két báttya (Yuuichiro, Kooji), egy öccse (Yuuya), egy unokahúga, és két sógornője van. Szülei a "Touch" manga egyik főszereplője után nevezték el, (nem tudni, direkt-e) aminek érdekessége, hogy a mangában lévő testvérét Tatsuyának hívják, aki a valóságban ugye a csapattársa.
Első osztályos korában kezdett el baseballozni, és hatalmas tehetsége van hozzá, - akárcsak a mangában szereplő névrokona - egyszer képviselte Japánt a junior baseball világbajnokságon. Csak később abba kellett hagyja, mivel nem volt rá ideje. Egy interjúban azonban kijelentette, hogy Johnnyi támogatja a szenvedélyét, ezért szerencsére mostanság is láthatjuk a tévében, ahogy játszik.
Azt pedig, hogy ma is követhetjük szinte minden lépését, a rokonainak köszönhetjük, hiszen ők nevezték be Kazuyát tizenkét évesen a Johnny'sba, és végül 1998. November 8.-án csatlakozott is.

Free Web Hosting