Halihó.  Te most éppen az egyik legnépszerűbb japán zenekar, a KAT-TUN "K" betűjével, azaz Kamenashi Kazuyával foglalkozó oldalán jársz. Magyarországon ez az egyetlen jelenleg is működő Kazuyás lap. Az oldal 2012. szeptember 10.-én nyitotta meg kapuját, és azóta is kisebb-nagyobb közökkel, de folyamatosan új információkat szolgáltat a hírességről. A szerkesztést egyedül csinálom, és nem tervezek magam mellé venni senkit.

Nos, akkor jó böngészést az oldalon, és ha itt jársz, hagyj nyomot a chat-ben! :)

1

TOVÁBBI MENÜK

Külön szedtem a menüket, remélve, hogy így kicsit átláthatóbbak lesznek. Fentebbre, mint azt láthatjátok, a főbb menüpontokat raktam, ide pedig a "tartalékok" kerültek, ami természetesen nem jelenti azt, hogy ezek nem fontosak. Csak próbáltam normálisan csoportosítani, na meg nem akartam szétbarmolni a fölső menü rendszert. Remélem így könnyebben megtaláljátok majd amit kerestek :)

3 

AZ OLDAL

És itt a harmadik, egyben utolsó menücsoport, mely nem Kazuval, hanem az oldallal foglalkozik. Olvashattok a nyitásról, rólam,  megnézheted a korábbi designokat, kapcsolatba léphetsz velem a megadott elérhetőségeken, valamint beléphetsz a FAN KLUB-ba.

2

CHAT


ckt115

Cartoon KAT-TUN 1-15. rész


1

1. rész: Hátraszaltó
Vendég: Ai
Mindannyian kirobbanó formában annak, szörnyen izgatottak, hiszen ez az elsõ show-juk. Az elsõ vendégük Ai, akinek a koncertjein Maru is meg szokott fordulni. A KAT-TUN hívta meg, bár nem számítottak rá, hogy elfogadja a meghívást. Feltettek neki 100 kérdést már korábban, melyeket Ai egytõl-egyig megválaszolt. Koki megállítja egy kérdésnél, melybõl végül az lesz hogy Kaméval együtt fog utánozni hangokat. Ai egyébként félig amerikai, félig japán, L.A.-ben  is élt, és egy Janet Jackson videoplipben is szerepelt. És láthatjuk az énekesnõ csodás kéz nélküli hátraszaltóját - na meg Kokiét is.

2

2. rész: Kame idegesítő szokása
Vendég: Izumi Nori
Izumi Nori egy japán modell, akiről én elsőre meg sem mondtam volna, hogy japán... annyira... európais. Na de a lényeg, hogy 174 centi magas, a srácokhoz képest nagyon, ebből az elején van is egy jó poén. Jött a szokásos 100 kérdés, az egyiktől végül eljutottak Kame idegesítő kézfogós szokásához is. Szóba kerülnek a kutyák, hogy kinek milyenje van, illetve Ueda kutyaszagából is viccet csinálnak. Ó és még Paris Hilton is a képernyőre kerül! A végén egy boxoló játszik ellenül DARTS-ban.

3

3. rész: A darts-mester komikus
Vendég: SEAMO
Seamo egy sikeres rapper, aki úgy jön be a stúdióba, hogy elrappeli a bemutatkozását. Korábban már szerepeltek egy show műsorban a bandával, de akkor nem beszélgettek, ebből is jó poént csinálnak.  Az ideáljai a nagy mellő nők, amiből a bandán belül is lesz egy kis diskurálás... Uedán szakadni fogtok :"D A szokásos darts részben pedig méltó ellenfelet kap az együttes, egy komikus személyében, aki elvileg a legjobb a darts-ban a szakmájából. A meccs tényleg jó, szoros és többször átveszik egymástól a vezetést. Azon kívül a csávó is nagyon jófej.

4

4. rész: Gyilkos harcos
Vendég: Tokoro Hideo
Tokoro Hideo egy igazi harcos, egy szegény takarító srácból lett bokszoló. Így már érthető, ahogy Junno bemutatja az elején... xD Hideo kipróbál egy fogást először Junnon, majd Marun, végül Kamén is, na ott nagyon jókat lehet röhögni. Nem is gondolná az ember, hogy egy olyan fogás így fájhat... Később pedig megmutatja a srácoknak egy bizonyos tisztítógép használatát, majd persze kipróbálják ők is... Hát, nem olyan könnyű, mint amilyennek látszik, az biztos xD A darts ellenfelük pedig egy focista.


5

5. rész: Canadian V.I.P.
Vendég: Mari Sekine
Mari Sekine egy komikus lánya, aki örökölte azt apja humorát. Nos... érdekes dolgok derülnek ki mind róla, mind az apjáról. És... a fiúkról is xD Kaméval van közös témájuk, hiszen mindketten baseballoztak, Mari-chan pedig atlétikázott is, ezért felettébb hajlékony, amit a srácokon is kipróbál. A darts vendég pedig egy kanadai világsztár, egy bizonyos... nem mondom, hogy ki, úgy lelőném a poént, hiszen kivétel nélkül mindenki ismeri, ebben biztos vagyok. xD Szőke cicababa rózsaszín tinccsel és vakítóan kék, már-már ijesztő szemekkel. De legyőzi a fiúkat! :3


6

6. rész: Cyber Bowling
Vendég:  mihiharu GT
Az első és ami a legfontosabb: a csapat újra teljes, Jin visszajött Amerikából és újra a srácokkal együtt hülyül. Azt mondta, hogy nyomon követte az összes eddigi részt, még ha olyan messze is volt. A rész azért is különleges még, mert most egy együttes a vandég a maga két tagjával, és nem csak egy ember.  Miyake és Hiroko két nagyon jó barát, amit a nagy Love test be is bizonyít, ám nem csak Hiroko a teszt alany Miyake számára, hanem a banda K betűje is. Vajon Kazu melyik ujját választja az énekesnő, és mi az eredmény? ;) Ugyanakkor cyber bowlingoznak is, és elvileg Jin akkor bowlingozott életében először (lehet, hogy csak az ilyesfajta online megoldásra értette). A darts ellenfelük pedig Tokoro Jouji/George, a hatalmas Darts mester. Sok-sok ajándékot hoz a fiúknak, akik ezek miatt nagyon is lelkesek :3

7

7. rész: One-by-one
Vendég: Sawa Homare, Arakawa Eriko, Iwashimizu Azusa
A srácok három lányt hívtak - érdekesség, hogy nem híres embereket, hanem sportolókat. A lányok a sportjukkal kapcsolatban hoznak ajándékokat a bandának. Érdekes, hogy egyikük elég nagy KT fan, a kedvenc tagja Jin. A srácok megtanítanak nekik egy táncot, hogy majd ha nyernek a következő meccsükön, eltáncolhassák. A darts játék tovább folytatódik az előző részben megismert Tokoroval. A KAT-TUN bomba formában van, a címet emiatt is adtam, hiszen míg az egyik nyer, a másik visszanyeri. Tényleg jó rész volt ^^
Free Web Hosting