Halihó.  Te most éppen az egyik legnépszerűbb japán zenekar, a KAT-TUN "K" betűjével, azaz Kamenashi Kazuyával foglalkozó oldalán jársz. Magyarországon ez az egyetlen jelenleg is működő Kazuyás lap. Az oldal 2012. szeptember 10.-én nyitotta meg kapuját, és azóta is kisebb-nagyobb közökkel, de folyamatosan új információkat szolgáltat a hírességről. A szerkesztést egyedül csinálom, és nem tervezek magam mellé venni senkit.

Nos, akkor jó böngészést az oldalon, és ha itt jársz, hagyj nyomot a chat-ben! :)

1

TOVÁBBI MENÜK

Külön szedtem a menüket, remélve, hogy így kicsit átláthatóbbak lesznek. Fentebbre, mint azt láthatjátok, a főbb menüpontokat raktam, ide pedig a "tartalékok" kerültek, ami természetesen nem jelenti azt, hogy ezek nem fontosak. Csak próbáltam normálisan csoportosítani, na meg nem akartam szétbarmolni a fölső menü rendszert. Remélem így könnyebben megtaláljátok majd amit kerestek :)

3 

AZ OLDAL

És itt a harmadik, egyben utolsó menücsoport, mely nem Kazuval, hanem az oldallal foglalkozik. Olvashattok a nyitásról, rólam,  megnézheted a korábbi designokat, kapcsolatba léphetsz velem a megadott elérhetőségeken, valamint beléphetsz a FAN KLUB-ba.

2

CHAT


20131029anan

2013.10.29. AnAn

Ez az interjú Kazuval, Junnoval és Maruval közösen készült, de én csak a Kame részét fordítottam le értelemszerűen. Az interjúhoz tartózó képeket megnézhetitek itt.

Melegítse fel a vizet a kádban és esetleg mosson is meg!

A stratégiám, hogy már kora reggel beteljesítsem a vágyamat: vissza menni aludni. Ha 8-kor fel kell kelnem, akkor 7:30-ra állítom be az ébresztő órát és felkelek egyszer. És ha ez után még tudok 10 percet aludni, az a legnagyobb boldogság nekem! Így azt tudom gondolni, hogy "Már kora reggel tettem valami remek dolgot!" És a buzgő "Na, dolgozzunk" mondat feltüzel engem. Az ideális reggeli számomra rizs, kagylós miso leves, lazac, friss tojás, natto és uborka vagy padlizsán párolva sós rizskorpás tésztával... de még ha ezt is mondom, valójában a reggelim mostanság csak fűszeres leves. Úgyhogy minden reggel megágyazok és megyek munkába.
Taguchival és Nakamaruval együtt élni... Nem, mint a fő téma, nem akarok velük együtt élni (nevet), de szerintem mindenki tisztességesen csinálná a feladatát. Már egy évtizede egyedül élek, úgyhogy a főzést, a mosást, a takarítást, mindent általánosan csinálok. Nem tudok sűrűn lemenni a boltba, ezért úgy gondolkodom a menüben, hogy mi van a hűtőben és mit akarok enni. Azért, hogy boldogan tudjunk együtt élni, édességeket vennék Nakamarunak, mire hazaér, és csatlakoznék Taguchihoz játszani. Hogy mit kéne egy lánynak otthon viselnie? A szín és a forma nem számít, de remélem, olyan anyagokat viselne, amik nem viszkettetnének, mikor az ölébe hajtom a fejem. Aztán, a legnagyobb vágyam, hogy megtegye a lány nekem, akivel együtt élek: kérlek, melegítsd fel a kádvizet előbb! Olyan bosszantó ez, mikor egyedül élek, és haza megyek. Annak ellenére, hogy rögtön meg akarok mártózni, várni kell, míg megtelik a kád meleg vízzel, igaz? Ez nagyon bosszantó. Ha lehetséges, szeretném, hogy hogyha elalszom, megmosná a hajam és a testem. Mostanság mindig arra gondolok, mikor hazafelé vezetek, hogy "Aaah, be tesz engem valaki a kádba~?


-----------------------
Kame valóban főzött, és a Nakamaru-Junno közös képen nem csak úgy áll ott a tűzhelynél xD Azokból a hozzávalókból főzött a stábnak, amit a forgatás helyszínén talált, és mindneki nagyon meg volt elégedve vele. Azt mondták, közel tökéletesen főz :))

Free Web Hosting